Onderhoud van schooldaken

Verschillende schooldaken in Nederland profiteren van professioneel onderhoud door Oosterbosch Dakwerken. Ons bedrijf in Wintelre, nabij Eindhoven, is specialist op het gebied van platte daken en zorgt ervoor dat het dak van jouw school in perfecte staat verkeert. Met ons professionele onderhoud voorkom je vervelende lekkages.

    • Tien jaar garantie
    • 24/7 service bij lekkage
    • Maatwerk in advies en uitvoering

     Veel schooldaken in Nederland profiteren van ons vakkundige onderhoud

     Wij verzorgen onderhoud voor bedrijfsdaken en scholen in heel Nederland. Wij voorkomen lekkages in schooldaken met onderhoud van dakbedekking. Tijdens regelmatige onderhoudsbeurten kunnen kleine beschadigingen in de dakbedekking van jouw school op tijd gerepareerd worden om lekkages te voorkomen en de levensduur van het dak te verlengen. Onze professionele dakafdichting voor scholen zorgt bovendien voor een prettige omgeving in jouw school door de isolatie van het gebouw te verbeteren. We helpen jouw school graag te verduurzamen. Daarom kan je bij ons niet alleen terecht voor hoogwaardige dakbedekking om de isolatie te verbeteren, maar kan je ook het dak van jouw school letterlijk vergroenen met sedum dakbedekking.

      project

      Vraag jouw offerte aan voor professioneel onderhoud

      Vraag jouw offerte aan en ontdek hoe we hoogwaardig onderhoud uitvoeren op verschillende schooldaken. Ben je benieuwd naar onze daken bij andere scholen? Bekijk ons werk voor andere scholen bij onze eerdere projecten. Ben je op zoek naar professioneel dakadvies? Stuur jouw vragen in een e-mail naar info@oosterboschdakwerken.nl of bel ons via 06 23 03 12 51.

       Polygon

       Spoedklus?

       24/7 bereikbaar op 06 23 03 12 51.

       Bel ons

       Waarom Oosterbosch Dakwerken?

       • Afspraak is afspraak
       • Snelle service
       • 10 jaar garantie op dakwerken
       • Specialist in platte daken