Renovatie van dakbedekking

Bij ons in Wintelre, nabij Eindhoven, kan je terecht voor professionele renovatie van dakbedekking. Oosterbosch Dakwerken helpt jou bij het verbeteren van de isolatie en comfort in jouw gebouw door de dakbedekking te vernieuwen. Ons familiebedrijf werkt al generatieslang in ons vak en dus weten we precies hoe we jouw dak verbeteren.

    • Tien jaar garantie
    • 24/7 service bij lekkage
    • Maatwerk in advies en uitvoering

     Wij helpen jou bij de renovatie van jouw dakbedekking

     Je kan bij ons terecht voor professioneel dakadvies en de renovatie van jouw dakbedekking. Wij werken vooral aan daken voor diverse nieuwbouwprojecten, maar helpen ook graag bij renovatieprojecten. Deze projecten bieden ons de mogelijkheid om daken volledig te vernieuwen met traditioneel vakmanschap. Nadat de vernieuwing voltooid is, zorgen we dat jouw dak nog jarenlang in goede staat verkeert met professioneel onderhoud van dakbedekking. Je profiteert van ons vakkundige onderhoud in verschillende steden in de regio van Noord-Brabant, zoals:

      project

      Vraag jouw offerte aan voor professionele vernieuwing van jouw dak

      Bekijk onze eerdere projecten en ontdek hoe we jou van dienst kunnen zijn met dakbedekking en renovatie. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden voor jouw dak? Stuur jouw vragen in een e-mail via info@oosterboschdakwerken.nl, stuur ons een bericht via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via 06 23 03 12 51.

       Polygon

       Spoedklus?

       24/7 bereikbaar op 06 23 03 12 51.

       Bel ons

       Waarom Oosterbosch Dakwerken?

       • Afspraak is afspraak
       • Snelle service
       • 10 jaar garantie op dakwerken
       • Specialist in platte daken