Wij zijn Oosterbosch

Doorzetters in dakdekken

Een familie. Een bedrijf. Een team. We zijn het allemaal en meer. Maak kennis met Oosterbosch. 

  Over ons

  Oosterbosch kijkt vooruit

  In de loop der jaren heeft Oosterbosch tientallen dakwerken gerealiseerd. De tweede generatie staat inmiddels aan het roer, maar wel vanuit hetzelfde fundament: het combineren van ambachtelijk vakmanschap met innovatieve technieken. En daarbij is iedere opdracht welkom, klein en groot. Zo groeien we mee met onze klanten. Oosterbosch is altijd in ontwikkeling. 

   Dit maakt ons bijzonder

   Onze organisatie is net zo plat als onze daken: iedereen werkt mee en we maken geen onderscheid in werkzaamheden. We doen het dus écht samen, van A tot Z. Dat is goed voor zowel de teamspirit als het resultaat. Zo doen we dat bij Oosterbosch!

    Zo leveren we toegevoegde waarde

    Van klassieke renovatie tot groen sedumdak: we sluiten aan bij de behoefte van onze klanten. Daarbij geven we altijd advies op maat. Niet alleen over technische details, maar ook over de vraag of wensen en mogelijkheden op elkaar aansluiten. Als dakspecialisten weten we precies wat op een bepaald dak wijsheid is en die expertise delen we met onze klanten. En natuurlijk kunnen we je ook adviseren over subsidiemogelijkheden.

     • 10 jaar garantie
     • 24/7 service bij lekkages
     • Maatwerk in advies en uitvoering

     Leer ons kennen

     De lijnen zijn kort, de betrokkenheid hoog. Bij Oosterbosch staan we dicht bij onze klanten, zodat de samenwerking snel en soepel verloopt. Ben je benieuwd wat Oosterbosch voor jou kan betekenen? Wil je meer weten over de mogelijkheden in dakbedekking, maar zie je door de bomen het (Ooster)bosch niet meer? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met je mee. 

        Onze kernwaarden

        • Scherp

         We zijn altijd alert op kansen en risico’s, en combineren dat met een hoge reactiesnelheid.

        • Aandacht

         We hebben aandacht voor zowel onze mensen als onze klanten. We denken na over de beste dakoplossing, ook als dat verder gaat dan de oorspronkelijke klantvraag.

        • Vertrouwen

         We vertrouwen op onze formule waarin ambachtelijk en innovatief samengaan. We weten waar we sterk in zijn en hoe we onze expertise kunnen inzetten ten behoeve van onze klanten.

        • Veerkracht

         We kijken verder dan de dag van vandaag en zijn voorbereid op veranderingen. Ondernemen is anticiperen.

        Werken bij Oosterbosch

        De sfeer is hecht en het verloop laag: het kernteam van Oosterbosch werkt al jaren samen en is volledig op elkaar ingespeeld. Voor extra flexibiliteit beschikt Oosterbosch over een netwerk van ervaren dakdekkers. Daardoor kunnen we de capaciteit leveren die nodig is, ook bij grote projecten. Heb je interesse in een baan als dakdekker? Wil je deel uitmaken van een gezellig team dat voor elkaar door het vuur gaat?

          Waarom Oosterbosch Dakwerken?

          • Afspraak is afspraak
          • Snelle service
          • 10 jaar garantie op dakwerken
          • Specialist in platte daken